Jarní příroda nám ukazuje, jakým směrem pozměnit svůj jídelníček, nechte se vést. Čerstvé jarní divoké byliny jsou pro naše tělo cenný poklad.
Pokud si letos chcete připravit typická velikonoční jídla trochu zdravěji a lehčeji, přinášíme vám několik nápadů.
S novým vizuálem bio mouk přichází největší český výrobce biopotravin společnost PROBIO. Ukazuje konkrétní souvislosti a vliv zemědělství na naši plan…
Také už přemýšlíte, jakými dobrotami letos na Vánoce překvapíte svou rodinu a přátele?
Skloubit dohromady klasické vánoční recepty a přirozený životní styl není zase až tak složité. Nevzdávejte se svých oblíbených jídel ani slavnostního …
Pojďte se s námi potkat 5.- 6. října na Pražském biojarmarku v Národním zemědělském muzeu v Praze
Téměř tři a půl tisíce návštěvníků zaplnilo 13. července areál společnosti PROBIO ve Starém Městě pod Sněžníkem. Třináctý ročník rodinného festivalu B…
Zatímco kroupy a luštěniny dříve představovaly to nejobyčejnější jídlo, které si naši předci mohli dovolit každý den, my na ně doslova zapomněli. A pe…
„Kdybych mohla kouzelným proutkem změnit jediné v českých běžných jídelníčcích, zvýšila bych množství vlákniny, " říká MUDr. Marie Skalská
Ekologicky pěstované obiloviny mají obvykle nižší nebo srovnatelnou úroveň kontaminace plísněmi jako obiloviny pěstované konvenčně.