Proč si přenést kousek biopole do zahrady? Pole červeného a růžového a modrého a žlutého a taky pestrého? Co nám to přinese, kromě krásně barevné ploc…
Naše prodejna ve Starém Městě opět otevře v úterý 8.3.2022
Rozhovor s mikrobioložkou Ivanu Stenzlovou, která se zabývá integrativní výživou a je autorkou knih Dej tělu šanci a Šance pro ženu 40+. Téma, které j…
První rozhovor k třiceti letům společnosti. S kým jiným, než s jedním ze dvou zakladatelů PROBIA a člověkem, který stál u zrodu ekologického zemědělst…
Když skoro před třiceti lety dovezl přes rakouské hranice Martin Hutař několik pytlů semínek pšenice špaldy, skoro nikdo ji tady v té době neznal.
Jak získat ze salátů to nej a potěšit oči i chuťové pohárky?
Ptáčci na sáčcích jsou symbol, říká výrobce biopotravin. PROBIO by se ale raději obešlo bez obalů..
Klíčky a výhonky posílí imunitu, zaženou jarní únavu a doplní energii
Článek Martina Hutaře, ekozemědělce a spoluzakladatele PROBIO, jak se na hraboše dívá on.
Malá osobní inspirace, jak si zabalit jídlo do práce s sebou a užít si ho nejen v nouzovém stavu.