Na našem území se špalda v historii pěstovala velice sporadicky. Ve 20. století potom nastává její úplný útlum. Špalda se na území České republiky vra…
Když chleba, pak z chlebové mouky, domácí do křupava vypečený.
Fermentované jahodové a čokoládové křupavé műsli (granola) a fermentace vůbec
Lukáš Roubík je výživový poradce, sportovec, autor knihy Moderní výživa ve fitness (nejprodávanější kniha v oblasti sportovní výživy) a zakladatel Ins…
Dnes si budeme povídat s hostem letošních výročních Bioslavností. S Hankou Zemanovou, autorkou knih Biokuchařka, BioAbecedář a Rytmus roku.
Rozhovor s panem Karlem Matějem, jedním ze dvou zakladatelů společnosti PROBIO.
Proč si přenést kousek biopole do zahrady? Pole červeného a růžového a modrého a žlutého a taky pestrého? Co nám to přinese, kromě krásně barevné ploc…
Naše prodejna ve Starém Městě opět otevře v úterý 8.3.2022
Rozhovor s mikrobioložkou Ivanu Stenzlovou, která se zabývá integrativní výživou a je autorkou knih Dej tělu šanci a Šance pro ženu 40+. Téma, které j…
První rozhovor k třiceti letům společnosti. S kým jiným, než s jedním ze dvou zakladatelů PROBIA a člověkem, který stál u zrodu ekologického zemědělst…