Proč se u nás nedají sehnat české bio jáhly? Proč se vozí suroviny z Asie a dalších zemí? Můžeme pak věřit tomu, že jsou skutečně v bio kvalitě?
Studio pořadu Sama doma jsme provoněli vánočními perníčky, vanilkovými rohlíčky, raw ořechovými kuličkami a spoustou koření a čerstvými bio moukami.
Češi o nich stále pochybují, říká majitel společnosti PROBIO Martin Hutař
Pečení domácího chleba dříve patřilo k naprosto běžným činnostem.
O výhodách a pozitivních účincích celozrnných mouk jste jistě již slyšeli mnoho informací.
Vážíme si důvěry, se kterou nakupujete naše biopotraviny.
Začátky podnikání tady u nás v horách pod Králickým Sněžníkem nebyly nijak jednoduché.
Také jste na téma bio četli mnoho článků, často s protichůdnými názory, a stále vám to není jasné. A proto jsme si dali za cíl vám to objasnit.