Taky patříte mezi ty, kteří se čas od času nebo naopak velmi často sami sebe ptají… co zase vařit k obědu k večeři? Radíme: použijte JEDNU INGREDIENCI…
Naše novinka - fermentované krekry z obilných a luštěninových mouk obohacené různými semínky - lnem, chia semínky i sezamem. Krekry si můžeme dát jen…
Proč si přenést kousek biopole na zahradu? Na to jsme se tady na blogu ptali už v loni. Semínka z pole mohou být užitečná i na zahradě a k tomu přines…
Minulý příspěvek na blog na téma ryzí špalda jsme psali v době, kdy jsme netušili, že je prováděn nezávislý test na pravost špaldových mouk. Těší nás,…
Na našem území se špalda v historii pěstovala velice sporadicky. Ve 20. století potom nastává její úplný útlum. Špalda se na území České republiky vra…
Když chleba, pak z chlebové mouky, domácí do křupava vypečený.
Fermentované jahodové a čokoládové křupavé műsli (granola) a fermentace vůbec
Lukáš Roubík je výživový poradce, sportovec, autor knihy Moderní výživa ve fitness (nejprodávanější kniha v oblasti sportovní výživy) a zakladatel Ins…
Dnes si budeme povídat s hostem letošních výročních Bioslavností. S Hankou Zemanovou, autorkou knih Biokuchařka, BioAbecedář a Rytmus roku.
Rozhovor s panem Karlem Matějem, jedním ze dvou zakladatelů společnosti PROBIO.