Bulgur pšeničný 500 g BIO PROBIO

48 Kč

Skladem: >5

Předpokládané datum expedice: 25. 4. 2024

Popis produktu

Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií.  Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a  stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný. Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše trávení  a je nutričně bohatý.

Bulgur v kuchyni: Oceníte především jeho rychlou přípravu a univerzálnost. Je připraven za cca 20 minut. Bulgur krátce povaříte (5 minut) a necháte jej 15 minut dojít pod pokličkou. Využijete jej jako přílohu k masovým, zeleninovým pokrmům, pro přípravu různých směsí, do salátů, karbenátků a placiček, na zapékání, jako zavářku do polévek, pilafů apod.

Recept - Letní bulgurový salát

Kat. číslo:
910067
Značka:
PRO-BIO obchod.spol. s r.o.


PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA

Recepty