Karbanátky z červené čočky

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Vegetariánské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 10 porcí

Ingredience

  • 100 g čočka červená loupaná BIO PROBIO
  • 4 ks jarní cibulka
  • 1 stroužek česnek
  • 1 ks mrkev
  • 1 ks vejce
  • 2 lžíce strouhanka kukuřičná BIOHARMONIE
  • 2 lžíce mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO PROBIO
  • 1 špetka sůl mořská jemná BIOSAL
  • 1 špetka pepř černý mletý SONNENTOR
  • 1 špetka majoránka SONNENTOR
  • 1 ks olej olivový extra panenský BIOLINIE

Červenou čočku uvařte dle návodu. Cibulku a česnek nakrájejte nadrobno. Mrkev nastrouhejte. Vše smíchejte spolu s vejcem, strouhankou, uvařenou vychladlou čočkou a moukou. Dochuťte solí, pepřem a majoránkou.

Směs nechte chvíli odstát. Z ní pak tvořte placičky a restujte do zlatova na nepřilnavé pánvi s trochou olivového oleje.

Podávejte se zeleninovým salátem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

44 Kč
Majoránka BIO 12 g

Majoránka BIO 12 g

49 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pepř černý mletý BIO 35 g

Pepř černý mletý BIO 35 g

55 Kč
BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

148 Kč
Čočka červená loupaná BIO PROBIO 500 g

Čočka červená loupaná BIO PROBIO 500 g

49 Kč
Vybrat vše