Karbanátky z červené čočky

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Vegetariánské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 10 porcí

Ingredience

  • 100 g čočka červená loupaná BIO PROBIO
  • 4 ks jarní cibulka
  • 1 stroužek česnek
  • 1 ks mrkev
  • 1 ks vejce
  • 2 lžíce strouhanka kukuřičná BIO PROBIO
  • 2 lžíce mouka špaldová celozrnná jemně mletá BIO PROBIO
  • 1 špetka sůl mořská jemná BIO BIOSAL
  • 1 špetka pepř černý mletý BIO SONNENTOR
  • 1 špetka majoránka BIO SONNENTOR
  • 1 ks olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE

Červenou čočku uvařte dle návodu. Cibulku a česnek nakrájejte nadrobno. Mrkev nastrouhejte. Vše smíchejte spolu s vejcem, strouhankou, uvařenou vychladlou čočkou a moukou. Dochuťte solí, pepřem a majoránkou.

Směs nechte chvíli odstát. Z ní pak tvořte placičky a restujte do zlatova na nepřilnavé pánvi s trochou olivového oleje.

Podávejte se zeleninovým salátem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

45 Kč
Čočka červená loupaná 500 g BIO PROBIO

Čočka červená loupaná 500 g BIO PROBIO

50 Kč
Strouhanka kukuřičná 200 g BIO PROBIO

Strouhanka kukuřičná 200 g BIO PROBIO

48 Kč
Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

53 Kč
Vybrat vše