Želatina 20 g BIO AMYLON

42 Kč

Skladem: >5

Předpokládané datum expedice: 6. 5. 2024

Popis produktu

Živočišná želatina v prášku. Má bohaté využití v kuchyni, jak nasladko, tak i naslano. Používá se do krémů, polev, pudingů, na dortové či koláčové želé a na přípravu aspiků. Můžeme ji také využít jako želírující činidlo nebo ztužovadlo.                                                                 

Želatina je zdrojem kolagenu. Ten obnovuje stav kůže, zubů, vlasů, kloubních chrupavek, je prospěšný pro šlachy, cévy a všechny vazové tkáně. V dětství a dospívání je kolagen zásadní pro tvorbu kostí, protože vytváří síť pro ukládání vápníku. V dospělosti chrání klouby před artrózou. Želatina proto slouží nejen k ochraně předčasného opotřebení kloubních chrupavek a vaziv, ale je důležitá také pro jejich regeneraci.                 

Kat. číslo:
107030


PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA

Recepty