Perníčky žitné fermentované 100 g BIO PROBIO

48 Kč

Skladem: >5

Předpokládané datum expedice: ještě dnes

Popis produktu

Že se dá žitná mouka  použít nejenom na chleba, ale i na výborné perníčky, můžete vyzkoušet právě teď. Proč jsme zvolili žitnou mouku? Protože chuť žita je v perníčcích plná zemitá. A taky proto, že žito obsahuje zdravou vlákninu, vitamíny B a E a méně lepku než pšenice. O žitu se také píše v souvislosti s lysinem – esenciální aminokylseninou - kterého obsahuje vyšší množství.
Perníčky jsme před pečením více než 12 hodin fermentovali. Fermentace dodává jídlu vyšší nutriční hodnotu, zvyšuje se jeho stravitelnost a využití živin. Více se o fermentovaných výrobcích dozvíte na našem blogu.
Perníčky pečeme do křupava, výborné jsou jen tak nebo je můžete slepit marmeládou a nebo taky nazdobit bílkovou polevou.

Více se o fermentovaných výrobcích dozvíte na blogu.

Kat. číslo:
910261
Značka:
PRO-BIO, obchodní společnost s r.o.


PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA

Recepty