Čirokovo-citronová buchta s višněmi

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g Čiroková mouka hladká
  • 100 g Třtinový cukr přírodní
  • 2 lžičky Kypřící prášek do pečiva AMYLON
  • 1 ks Citrónový cukr Amylon
  • 2 ks Vejce
  • 1 špetka Sůl
  • 100 g Máslo
  • 200 ml Mléko
  • 1 dle chuti Višně naložené v rumu

Čirokovou mouku, cukry, prášek do pečiva a sůl smíchejte. Rozpuštěné máslo vyšlehejte s vejci a mlékem. Tekuté ingredience přilijte k sypkým a vše dobře promíchejte. Těsto vlijte do chlebové formy nebo jeleního hřbetu a přimíchejte višně.

Pečte na 175 °C cca 35 minut.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Citrónový cukr Amylon BIO 20 g

Citrónový cukr Amylon BIO 20 g

8 Kč
Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

6 Kč
Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO

Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO

55 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO 500 g

47 Kč
Vybrat vše