Čirokovo-citronová buchta s višněmi

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g Čiroková mouka hladká
  • 100 g Třtinový cukr přírodní
  • 2 lžičky Kypřící prášek do pečiva AMYLON
  • 1 ks Citrónový cukr Amylon
  • 2 ks Vejce
  • 1 špetka Sůl
  • 100 g Máslo
  • 200 ml Mléko
  • 1 dle chuti Višně naložené v rumu

Čirokovou mouku, cukry, prášek do pečiva a sůl smíchejte. Rozpuštěné máslo vyšlehejte s vejci a mlékem. Tekuté ingredience přilijte k sypkým a vše dobře promíchejte. Těsto vlijte do chlebové formy nebo jeleního hřbetu a přimíchejte višně.

Pečte na 175 °C cca 35 minut.

Nakoupit suroviny

Čiroková mouka hladká BIO 450g

Čiroková mouka hladká BIO 450g

37 Kč
Třtinový cukr přírodní - BIO - 500g  (H)

Třtinový cukr přírodní - BIO - 500g (H)

47 Kč
Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO - 12g

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO - 12g

5,50 Kč
Citrónový cukr Amylon BIO - 20g

Citrónový cukr Amylon BIO - 20g

8 Kč
Vybrat vše