Čirokovo-citronová buchta s višněmi

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g mouka čiroková hladká BIO PROBIO
  • 100 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1 ks cukr citrónový BIO AMYLON
  • 2 lžičky prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
  • 1 špetka sůl mořská jemná BIO BIOSAL
  • 100 g máslo
  • 2 ks vejce
  • 200 ml mléko
  • dle chuti višně naložené v rumu

Smíchejte čirokovou mouku, cukry, prášek do pečiva a sůl. Zchladlé rozpuštěné máslo vyšlehejte s vejci a mlékem. Tekuté ingredience přilijte k sypkým a vše dobře promíchejte.

Těsto vlijte do chlebové formy nebo jeleního hřbetu a posypte višněmi naloženými v rumu.

Pečte na 175 °C asi 35 minut.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO PROBIO

Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO PROBIO

55 Kč
Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

8,20 Kč
Cukr citrónový 20 g BIO AMYLON

Cukr citrónový 20 g BIO AMYLON

10 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Vybrat vše