Zapečené těstoviny se zelím

  • Typ receptu:
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 400 g Fusilli pšeničné
  • 300 g Kysané zelí
  • 200 g Uzené tofu
  • Olej slunečnicový na pečení a smažení
  • 1 ks Cibule
  • 200 ml Rýžový nápoj přírodní
  • 2 ks Vejce
  • Celozrnná strouhanka
  • Mořská sůl
  • Mletý černý pepř

Postup:
Na oleji orestujeme uzené maso nebo Tofu nakrájené na kostičky a najemno nakrájenou cibulku. Smícháme společně s uvařenými těstovinami a pokrájeným kyselým zelím. Směs dáme do pekáčku, přelijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, kmín, pepř a sůl.

Pečeme v předehřáté troubě při 180-200°C asi 30-45 minut.

FOTO: Jonathan Pielmayer

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

BIOLINIE fusilli pšeničné BIO 500 g

BIOLINIE fusilli pšeničné BIO 500 g

44 Kč
BIOLINIE kysané zelí BIO 750 g

BIOLINIE kysané zelí BIO 750 g

68 Kč
BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

152 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pepř černý mletý BIO 35 g

Pepř černý mletý BIO 35 g

55 Kč
Rýžový nápoj přírodní Isola BIO 1000 ml

Rýžový nápoj přírodní Isola BIO 1000 ml

63 Kč
Vybrat vše