Zapečené těstoviny se zelím

  • Typ receptu:
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 400 g Fusilli pšeničné
  • 300 g Kysané zelí
  • 200 g Uzené tofu
  • Olej slunečnicový na pečení a smažení
  • 1 ks Cibule
  • 200 ml Rýžový nápoj přírodní
  • 2 ks Vejce
  • Celozrnná strouhanka
  • Mořská sůl
  • Mletý černý pepř

Postup:
Na oleji orestujeme uzené maso nebo Tofu nakrájené na kostičky a najemno nakrájenou cibulku. Smícháme společně s uvařenými těstovinami a pokrájeným kyselým zelím. Směs dáme do pekáčku, přelijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, kmín, pepř a sůl.

Pečeme v předehřáté troubě při 180-200°C asi 30-45 minut.

FOTO: Jonathan Pielmayer

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

BIOLINIE fusilli pšeničné BIO 500g

BIOLINIE fusilli pšeničné BIO 500g

44 Kč
BIOLINIE kysané zelí BIO 750g

BIOLINIE kysané zelí BIO 750g

68 Kč
BIOLINIE olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

BIOLINIE olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

152 Kč
Rýžový nápoj přírodní BIO 1l

Rýžový nápoj přírodní BIO 1l

63 Kč
Mořská sůl jemná 1kg

Mořská sůl jemná 1kg

30 Kč
Pepř černý mletý BIO 35g

Pepř černý mletý BIO 35g

55 Kč
Vybrat vše