Bublanina s ovocem

  • Typ receptu:
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 1,5 hrnku mouka pšeničná polohrubá BIO PROBIO
  • 2 ks vejce
  • 1 hrnek cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1 ks prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
  • 1 hrnek mléko
  • 0,5 hrnku olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 350 g sezónní ovoce
  • máslo na vymazání plechu
  • mouka špaldová celozrnná hrubě mletá BIO PROBIO

Forma o velikosti cca 30x35 cm.

Vejce vyšlehejte s cukrem do pěny. Přidejte mouku, kypřicí prášek, mléko a olej a zašlehejte. Těsto nalijte do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané pečicí formy a rozprostřete ovoce.

Pečte při 180 °C cca 40 minut.

 Tip: těsto můžete ochutit vanilkou nebo citronovou kůrou

Nakoupit suroviny

Mouka pšeničná polohrubá 1 kg BIO PROBIO

Mouka pšeničná polohrubá 1 kg BIO PROBIO

47 Kč
Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

8,20 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Mouka špaldová celozrnná hrubě mletá 1 kg BIO PROBIO

Mouka špaldová celozrnná hrubě mletá 1 kg BIO PROBIO

58 Kč
Vybrat vše