Salát z červené pšenice

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g pšenice červená BIO PROBIO
  • 1 dle chuti dýňový olej
  • 1 konzerva fazole bílé máslové BIO BIOLINIE
  • 1 polovina ledový salát
  • 2 ks rajče
  • 2 ks mrkev
  • 1 polovina salátová okurka
  • 1 ks červená paprika
  • 1 ks bylinky
  • 1 dle chuti vinný ocet kvasný

Pšenici důkladně propláchněte a vařte 60 minut v osolené vodě s kapkou oleje, poté nechte ještě chvíli dojít. Mezitím si připravte zeleninu. Vychladlou pšenici, zeleninu a fazole důkladně promíchejte, osolte a dochuťte dýňovým olejem, vinným octem a bylinkami.

Nechte chvíli odležet a podávejte.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

35 Kč
Vybrat vše