Salát z červené pšenice

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g Česká pšenice červená
  • 1 dle chuti Český dýňový olej
  • 1 konzerva Fazole bílé máslové
  • 1 polovina Ledový salát
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Mrkev
  • 1 polovina Salátová okurka
  • 1 ks Červená paprika
  • 1 ks Bylinky
  • 1 dle chuti Vinný ocet kvasný

Pšenici důkladně propláchněte a vařte 60 minut v osolené vodě s kapkou oleje, poté nechte ještě chvíli dojít. Mezitím si připravte zeleninu. Vychladlou pšenici, zeleninu a fazole důkladně promíchejte, osolte a dochuťte dýňovým olejem, vinným octem a bylinkami.

Nechte chvíli odležet a podávejte.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250 ml

Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250 ml

60 Kč
BIOLINIE KONZERVA fazole bílé máslové BIO 400 g

BIOLINIE KONZERVA fazole bílé máslové BIO 400 g

37 Kč
Česká pšenice červená NAŠE BIOFARMA 500 g

Česká pšenice červená NAŠE BIOFARMA 500 g

30 Kč
Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

294 Kč
Vybrat vše