Salát z červené pšenice

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g Česká pšenice červená
  • 1 dle chuti Český dýňový olej
  • 1 konzerva Fazole bílé máslové
  • 1 polovina Ledový salát
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Mrkev
  • 1 polovina Salátová okurka
  • 1 ks Červená paprika
  • 1 ks Bylinky
  • 1 dle chuti Vinný ocet kvasný

Pšenici důkladně propláchněte a vařte 60 minut v osolené vodě s kapkou oleje, poté nechte ještě chvíli dojít. Mezitím si připravte zeleninu. Vychladlou pšenici, zeleninu a fazole důkladně promíchejte, osolte a dochuťte dýňovým olejem, vinným octem a bylinkami.

Nechte chvíli odležet a podávejte.

Nakoupit suroviny

Česká pšenice červená NAŠE BIOFARMA 500 g

Česká pšenice červená NAŠE BIOFARMA 500 g

30 Kč
Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180ml

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180ml

294 Kč
BIOLINIE KONZERVA fazole bílé máslové BIO 400g

BIOLINIE KONZERVA fazole bílé máslové BIO 400g

37 Kč
Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250ml

Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250ml

60 Kč
Vybrat vše