Pohanková kaše nevařená

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 10 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g Pohanka loupaná
  • 10 lžic Javorový sirup
  • 200 ml Rýžový nápoj mandlový
  • 2 lžíce Chia semínka
  • 1 lžička Skořice mletá
  • 1 špetka Sůl Biosal

Pohanku zalijte čtyřmi hrnky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši.

Podle chuti podávejte kaši se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

142 Kč
178 Kč
Chia semínka BIO 200 g (doplněk stravy) DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Chia semínka BIO 200 g (doplněk stravy) DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

161 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pohanka lámanka BIO 400 g

Pohanka lámanka BIO 400 g

44 Kč
Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

79 Kč
Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

49 Kč
Vybrat vše