Pohanková kaše nevařená

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 10 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g Pohanka kroupa BIO PROBIO
  • 10 lžic sirup javorový BIO BIOLINIE
  • 200 ml nápoj rýžový mandlový BIO ISOLA BIO
  • 2 lžíce semínka chia BIO PROBIO
  • 1 lžička skořice mletá BIO SONNENTOR
  • 1 špetka sůl jemná BIO BIOSAL

Pohanku zalijte čtyřmi hrnky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši.

Podle chuti podávejte kaši se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Semínka chia 200 g BIO PROBIO

Semínka chia 200 g BIO PROBIO

65 Kč
Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Sirup javorový 250 ml BIO BIOLINIE

Sirup javorový 250 ml BIO BIOLINIE

194 Kč
Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

73 Kč
Vybrat vše