Pohanková kaše nevařená

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 10 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g pohanka kroupa BIO PROBIO
  • 10 lžic Javorový sirup
  • 200 ml Rýžový nápoj mandlový
  • 2 lžíce Chia semínka
  • 1 lžička skořice mletá SONNENTOR
  • 1 špetka Sůl Biosal

Pohanku zalijte čtyřmi hrnky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši.

Podle chuti podávejte kaši se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

55 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

79 Kč
BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

157 Kč
Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

48 Kč
Vybrat vše