Pohanková kaše nevařená

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 10 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g Pohanka loupaná
  • 10 lžic Javorový sirup
  • 200 ml Rýžový nápoj mandlový
  • 2 lžíce Chia semínka
  • 1 lžička Skořice mletá
  • 1 špetka Sůl Biosal

Pohanku zalijte čtyřmi hrnky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši.

Podle chuti podávejte kaši se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Pohanka lámanka BIO - 400g  (H)

Pohanka lámanka BIO - 400g (H)

44 Kč
BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

155 Kč
178 Kč
RÝŽOVÝ NÁPOJ MANDLOVÝ BIO 1000 ML

RÝŽOVÝ NÁPOJ MANDLOVÝ BIO 1000 ML

79 Kč
Chia semínka BIO 200g (doplněk stravy)

Chia semínka BIO 200g (doplněk stravy)

161 Kč
Skořice mletá BIO 40g

Skořice mletá BIO 40g

49 Kč
Mořská sůl jemná 1kg

Mořská sůl jemná 1kg

30 Kč
Vybrat vše