Péřová buchta

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 350 g Špaldová celozrnná mouka
  • 120 ml olej slunečnicový na pečení a smažení BIOLINIE
  • 1 prášek kypřicí do pečiva AMYLON
  • 2 vejce
  • špetka Sůl Biosal
  • 2 Pudink vanilkový Amylon
  • 4 lžíce cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1000 ml mléko
  • 30 g Cukr třtinový moučkový
  • 1 lžička skořice mletá SONNENTOR
  • 400 g Zakysaná smetana

Všechny suroviny na těsto vložte do mísy, důkladně promíchejte a nalijte na plech vyložený pečicím papírem.
Pudinkovou náplň uvařte dle návodu na obalu. Ještě horký pudink nalijte přes lžíci na syrové těsto.
Troubu rozehřejte na 250 °C, vložte do ní plech s buchtou a teplotu stáhněte na 200 °C. Pečte 15 minut.


Po vyndání z trouby nechte buchtu 5 minut odpočinout a poté na její povrch rozetřete zakysanou smetanu
a posypte cukrem smíchaným se skořicí.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

55 Kč
Puding vanilkový BEZLEPKOVÝ Amylon BIO 40 g

Puding vanilkový BEZLEPKOVÝ Amylon BIO 40 g

19,90 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

6 Kč
BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

152 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

47 Kč
Vybrat vše