Omeleta z červené čočky

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 15 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 6 lžic Mouka z červené čočky
  • 1 lžíce olej olivový extra panenský BIOLINIE
  • 1 ks Sůl Biosal
  • 1 ks Pepř
  • 100 ml voda
  • 1 polovina cibule
  • 1 hrst Žampion
  • 1 hrst Hrášek
  • 1 svazek naťová petržel

V míse dobře rozmíchejte mouku z červené čočky s vodou, ochuťte solí a pepřem a nechte chvíli odstát. Nakrájejte cibuli nadrobno a lehce osmahněte na pánvi s žampiony a hráškem. Těsto vlijte v tenké vrstvě na nepřilnavou pánev a omeletu smažte z obou stran.


Omeletu podávejte se zeleninovou směsí, sekanou petrželkou a čerstvou zeleninou.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pepř černý mletý BIO 35 g

Pepř černý mletý BIO 35 g

55 Kč
BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

148 Kč
Vybrat vše