Omeleta z červené čočky

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 15 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 6 lžic mouka z červené čočky BIO PROBIO
  • 1 lžíce olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 1 ks sůl jemná BIO BIOSAL
  • 1 ks pepř mletý BIO PROBIO
  • 100 ml voda
  • 1 polovina cibule
  • 1 hrst žampion
  • 1 hrst hrášek BIO PROBIO
  • 1 svazek naťová petržel

V míse dobře rozmíchejte mouku z červené čočky s vodou, ochuťte solí a pepřem a nechte chvíli odstát. Nakrájejte cibuli nadrobno a lehce osmahněte na pánvi s žampiony a hráškem. Těsto vlijte v tenké vrstvě na nepřilnavou pánev a omeletu smažte z obou stran.


Omeletu podávejte se zeleninovou směsí, sekanou petrželkou a čerstvou zeleninou.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka z červené čočky 450 g BIO PROBIO

Mouka z červené čočky 450 g BIO PROBIO

71 Kč
Vybrat vše