Hummus z fazolek mungo

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 120 g Mungo loupané
  • 120 g Tahini
  • 3 lžíce Citron
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 ks Sůl Biosal
  • 1 špetka Pepř

Fazole vařte v 360 ml vody se špetkou soli. Vařte do změknutí, cca 20 minut. Uvařené mungo fazolky sceďte, vložte do mixéru, přidejte tahini pastu, citrónovou šťávu, česnek a sůl. Směs rozmixujte do hladka. 

Pomazánku servírujte pokapanou olivovým olejem a posypanou čerstvě namletým pepřem nebo opraženým římským kmínem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mungo loupané BIOHARMONIE 500g

Mungo loupané BIOHARMONIE 500g

56 Kč
74 Kč
Mořská sůl jemná 1kg

Mořská sůl jemná 1kg

30 Kč
Pepř černý mletý BIO 35g

Pepř černý mletý BIO 35g

55 Kč
Vybrat vše