Fazolový salát s česnekovým dresinkem

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 25 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 400 g fazole červená sterilovaná BIO BIOLINIE
  • 2 ks avokádo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks salátová okurka
  • 2 ks rajče
  • 1 čerstvý koriandr mletý BIO SONNENTOR
  • 1 list hlávkový salát
  • 2 lžíce olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 1 ks sůl jemná BIO BIOSAL
  • 1 ks pepř mletý BIO PROBIO
  • 1 ks citron
  • 1 stroužek česnek

Rajčata, okurku, papriku a avokádo nakrájejte na kostičky. Cibuli a koriandr nadrobno nasekejte. Na dresink smíchejte prolisovaný česnek, citronovou šťávu, olivový olej, sůl a pepř. 

V míse smíchejte zeleninu, červené fazole, koriandr a dresink. Salát dobře promíchejte a nechte uležet.

Při servírování ozdobte listem hlávkového salátu. Salát podávejte samotný nebo s žitným kváskovým chlebem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Koriandr mletý 40 g BIO SONNENTOR

Koriandr mletý 40 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Vybrat vše