Červená pšenice s kořenovou zeleninou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 2 porce

Ingredience

  • 200 g pšenice červená BIO PROBIO
  • 3 lžíce olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 2 ks mrkev
  • 2 ks petržel
  • 200 g celer
  • 1 lžička kmín mletý BIO SONNENTOR
  • 1 lžíce ume ocet
  • 1,5 lžičky majoránka BIO SONNENTOR
  • sůl BIO BIOSAL
  • pepř černý mletý BIO SONNENTOR
  • klíčky řeřichy
  • 1 hrst opečených semínka slunečnicová BIO PROBIO

Červenou pšenici uvařte doměkka.

Cibuli nakrájejte nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejte olej a cibuli zpěňte. Kořenovou zeleninu nakrájejte na malé kostičky a přidejte k cibuli. Opékejte, dokud trochu nezměkne. K zelenině přidejte kmín, zalijte ume octem, přidejte majoránku, lehce osolte a opepřete. Přidejte scezenou pšenici a promíchejte.

Na talíři ozdobte klíčky a slunečnicovými semínky.

 

Nakoupit suroviny

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Semínka slunečnicová 250 g BIO PROBIO

Semínka slunečnicová 250 g BIO PROBIO

37 Kč
Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

53 Kč
Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

Pšenice červená 500 g BIO PROBIO

35 Kč
Vybrat vše