Bezlepkový velikonoční beránek

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 250 g směs bezlepková na moučníky BIO PROBIO
  • 60 ml olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 125 ml mléko
  • 1 citron citronová kůra
  • 1 lžíce cukr moučkový BIO PROBIO

Smíchejte bezlepkovou směs na moučníky, olej a mléko. Přidejte nastrouhanou citrónovou kůru. Směs vlijte do vymazané a vysypané formy. Z tohoto množství ingrediencí upečete středního beránka. 

Pečete 35-45 min na 175°C. Beránka posypte moučkovým cukrem a uvažte mu mašličku.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Směs bezlepková na moučníky 500 g BIO PROBIO

Směs bezlepková na moučníky 500 g BIO PROBIO

92 Kč
Cukr moučkový třtinový 400 g BIO PROBIO

Cukr moučkový třtinový 400 g BIO PROBIO

63 Kč
Vybrat vše