Bezlepková ovocná buchta

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 500 g směs bezlepková na pečení BIO PROBIO
  • 230 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 130 ml olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 1 ks prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
  • 1 ks cukr vanilkový BIO AMYLON
  • 250 ml mléko
  • 2 ks vejce
  • 300 g sezónní ovoce
  • 1 ks máslo na vymazání plechu

V míse ušlehejte vejce, olej, cukry a mléko. V jiné míse smíchejte bezlepkovou směs a kypřící prášek. Do mísy s ušlehanými tekutými surovinami postupně přisypte suchou směs a míchejte, dokud se všechny suroviny nespojí.

Plech vymažte máslem a vysypte bezlepkovou směsí. Těsto vlijte na plech a rovnoměrně rozprostřete. Nakonec na těsto poklaďte nakrájené ovoce a pečte na 180 °C 35-40 minut.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

60 Kč
Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON

Cukr vanilkový 8 g BIO AMYLON

10 Kč
Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

8,20 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Vybrat vše