Středomořský kuskus

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 35 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g kuskus celozrnný BIO BIOHARMONIE
  • 100 g cizrna BIO PROBIO
  • 200 g Seitan / uzený tempeh
  • 1 dle chuti olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 3 ks cibule
  • 1 ks červená paprika
  • 1 ks zelená paprika
  • 2 ks cuketa
  • 1 ks lilek
  • 2 ks rajče
  • 1 ks mrkev
  • 1 hrst naťová petržel
  • 3 stroužky česnek
  • 1 dle chuti Omáčka Tamari fermentovaná 250 ml BIO Crudolio
  • 1 špetka sůl mořská jemná BIO BIOSAL
  • 1 špetka pepř mletý BIO PROBIO
  • 1 špetka curry
  • 1 špetka kmín BIO SONNENTOR
  • 3 ks bobkový list BIO SONNENTOR
  • 1 špetka tymián BIO SONNENTOR

Kuskus připravte dle návodu na obalu. Zeleninu očistěte a nakrájejte na velké kousky. Cibuli a mrkev osmahněte na olivovém oleji a přidejte vodu, petrželku a koření, společně poduste. Po 10 minutách přidejte obě papriky a lilek a o něco později také cukety a rajčata.

Mezitím opečte kousky seitanu na troše oleje a dochuťte tamari sójovou omáčkou, přidejte cizrnu a chvíli duste. Podávejte s kuskusem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Bobkový list 10 g BIO SONNENTOR

Bobkový list 10 g BIO SONNENTOR

53 Kč
Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Cizrna 500 g BIO PROBIO

Cizrna 500 g BIO PROBIO

54 Kč
Vybrat vše