Škvarková pomazánka z pohanky

  • Typ receptu: Veganské, Vegetariánské, Bezlepkové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 100 g Pohanka kroupa BIO PROBIO
  • 2 ks cibule
  • 6 stroužků česnek
  • 2 ks nakládané okurky
  • 1 lžíce hořčice jemná BIO ZWERGENWIESE
  • 1 lžíce lahůdkové droždí
  • 1 lžíce majoránka BIO SONNENTOR
  • sůl mořská jemná BIO BIOSAL

Postup:
Pohanku zalijeme 1:2 vodou a osolíme. Vaříme 3 minuty a 30 minut necháme dojít pod pokličkou. Mezitím si do zlatova osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek. Pohanku, cibulku s česnekem, nadrobno nakrájenou okurku, hořčici, lahůdkové droždí a majoránku smícháme. Vše dochutíme solí a pepřem.


Pomazánku mažeme ve vysoké vrstvě na chléb Mestemacher a zdobíme naklíčeným mungem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Hořčice jemná 160 ml BIO ZWERGENWIESE

Hořčice jemná 160 ml BIO ZWERGENWIESE

77 Kč
Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

73 Kč
Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

Majoránka 10 g BIO SONNENTOR

53 Kč
Vybrat vše