Škvarková pomazánka z pohanky

  • Typ receptu: Veganské, Vegetariánské, Bezlepkové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 100 g Pohankové kroupy
  • 2 ks Cibule
  • 6 stroužků Česnek
  • 2 ks Nakládané okurky
  • 1 lžíce Hořčice jemná ZWERGENWIESE
  • 1 lžíce Lahůdkové droždí
  • 1 lžíce Majoránka
  • Mořská sůl

Postup:
Pohanku zalijeme 1:2 vodou a osolíme. Vaříme 3 minuty a 30 minut necháme dojít pod pokličkou. Mezitím si do zlatova osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek. Pohanku, cibulku s česnekem, nadrobno nakrájenou okurku, hořčici, lahůdkové droždí a majoránku smícháme. Vše dochutíme solí a pepřem.


Pomazánku mažeme ve vysoké vrstvě na chléb Mestemacher a zdobíme naklíčeným mungem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Hořčice jemná ZWERGENWIESE BIO 160 ml

Hořčice jemná ZWERGENWIESE BIO 160 ml

70 Kč
Majoránka BIO 12 g

Majoránka BIO 12 g

49 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pohanka kroupa BIO 500 g

Pohanka kroupa BIO 500 g

53 Kč
Vybrat vše