Salát z quinoy, pečených rajčat a adzuki

  • Typ receptu: Veganské, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 45 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 1 hrnek quinoa bílá BIO PROBIO
  • 100 g adzuki BIO PROBIO
  • 1 kostka bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 300 g rajče
  • rukola
  • olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE

Postup:
Do vroucí vody vložíme zeleninový bujón a quinou (poměr vody a quinoy je 2:1). Vaříme 15 minut, dokud se voda nevyvaří, poté necháme quinou ještě chvíli dojít pod pokličkou. Rajčata můžeme použít čerstvá nebo grilovaná v troubě nebo na pánvičce. Smícháme všechny ingredience na dresing, přidáme quinou, vychladlá rajčata, uvařené adzuki fazole a nasekanou rukolu. Vše řádně promícháme.

Dresing:

  • 5 lžic olivového oleje BIOLINIE
  • 3 lžíce šťávy z bio citronu
  • 3 stroužky česneku
  • sůl a pepř

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Adzuki 500 g BIO PROBIO

Adzuki 500 g BIO PROBIO

77 Kč
Quinoa bílá 250 g BIO PROBIO

Quinoa bílá 250 g BIO PROBIO

63 Kč
Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

42 Kč
Vybrat vše