Rýžový jablečno-skořicový chlebíček

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 55 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 250 g rýžová mouka hladká BIO PROBIO
  • 120 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 2 lžičky prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
  • 1 lžička skořice mletá BIO SONNENTOR
  • 2 ks vejce
  • 50 g máslo
  • 100 ml mléko
  • 250 g jablko
  • 150 g ořechy vlašské BIO PROBIO

Mouku, cukr, skořici a kypřící prášek smíchejte dohromady. Přidejte vejce rozmíchaná s mlékem a rozpuštěným máslem. Vymíchejte těsto, přidejte nastrouhaná jablka a nasekané ořechy. Těsto nalijte do vymazané a vysypané formy a pečte asi 45 minut na 190 °C.

Nakoupit suroviny

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

8,20 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Vybrat vše