Rýžový jablečno-skořicový chlebíček

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 55 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 250 g Rýžová mouka hladká BIOHARMONIE
  • 120 g Třtinový cukr přírodní
  • 2 lžičky Kypřící prášek do pečiva AMYLON
  • 1 lžička Skořice mletá
  • 2 ks Vejce
  • 50 g Máslo
  • 100 ml Mléko
  • 250 g Jablko
  • 150 g Vlašský ořech

Mouku, cukr, skořici a kypřící prášek smíchejte dohromady. Přidejte vejce rozmíchaná s mlékem a rozpuštěným máslem. Vymíchejte těsto, přidejte nastrouhaná jablka a nasekané ořechy. Těsto nalijte do vymazané a vysypané formy a pečte asi 45 minut na 190 °C.

Nakoupit suroviny

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

6 Kč
Rýžová mouka hladká BIO 300 g

Rýžová mouka hladká BIO 300 g

36 Kč
Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

49 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO 500 g

47 Kč
Vybrat vše