RAW pohanková kaše

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 15 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 2 šálky pohanka kroupa BIO PROBIO
  • 1 šálek Rýžový nápoj mandlový
  • 10 lžic Javorový sirup
  • 5 lžic cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 2 lžíce Chia semínka
  • skořice mletá SONNENTOR
  • sůl mořská jemná BIOSAL

Postup:

Pohanku zalijte čtyřmi šálky vody a nechte namočenou nejlépe přes noc (nejméně však 4 hodiny). Poté ji v cedníku a dobře propláchněte studenou vodou. Smíchejte všechny suroviny a tyčovým mixérem rozmixujte na hladkou kaši. Podle chuti podávejte se sezónním ovocem nebo posypanou ořechy či semínky.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

55 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

Rýžový nápoj mandlový Isola BIO 1000 ml

79 Kč
BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

BIOLINIE javorový sirup BIO - 250 ml

157 Kč
Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

48 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

47 Kč
Vybrat vše