Pikantní jednozrnka s fazolemi a kysaným zelím

  • Typ receptu: Bezlaktózové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 120 g jednozrnka BIO PROBO
  • 400 g fazole červená sterilovaná BIO BIOLINIE
  • 700 g zelí kysané BIO PROBIO
  • 2 lžičky cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 2 lžíce olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • kmín BIO SONNENTOR
  • sůl jemná BIO BIOSAL
  • 2 lžičky citronová šťáva
  • 2 stroužky česnek
  • 1 ks chilli paprička

Jednozrnku připravte dle návodu na obale. Na pánvi osmažte nadrobno nakrájenou cibuli, poté ji posypte třtinovým cukrem a nechte lehce zkaramelizovat. Přidejte římský kmín, chilli papričku, utřený česnek a nechte provonět. Přidejte fazole a počkejte, dokud se neodpaří voda. Vmíchejte uvařenou jednozrnku a nechte směs prohřát. Nakonec ochuťte citronovou šťávou, dosolte, opepřete a přidejte kysané zelí. Ihned podávejte.

Nakoupit suroviny

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Jednozrnka 500 g BIO PROBIO

Jednozrnka 500 g BIO PROBIO

52 Kč
Zelí kysané 750 g BIO PROBIO

Zelí kysané 750 g BIO PROBIO

90 Kč
Vybrat vše