Mrkvový krém s kokosovým krémem

  • Typ receptu: Veganské, Bezlepkové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 2 porce

Ingredience

  • 1 ks cibule
  • 300 g mrkev
  • 1,2 lžičky Kmín
  • 350 ml Zeleninový vývar Living Spoon

Cibuli nakrájejte najemno. V hrnci rozehřejte kokosový olej a cibulku opékejte dozlatova.

Mrkev nakrájejte na drobné kostičky a přidejte do hrnce. Za občasného míchání opékejte při mírnější teplotě asi 5 -7 minut.

Přisypejte římský kmín a čtvrt minuty promíchávejte. Zalijte vývarem, osolte a vařte pod poklicí, dokud mrkev nezměkne.

Kdo chce, může přidat trochu chilli papričky.

Přidejte kokosovou smetanu a rozmixujte dohladka.

Nakoupit suroviny

Kmín mletý BIO 60 g

Kmín mletý BIO 60 g

49 Kč
Vybrat vše