Krémové pohankové rizoto

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 40 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 200 g Pohankové kroupy
  • 2 lžíce Slunečnicový olej lis. za studena
  • 2 kostky Bujón zeleninový
  • 200 ml Rýžový KRÉM na vaření a pečení
  • Sůl Biosal
  • 200 g Pórek
  • 40 g Máslo
  • 2 lžíce Sójová omáčka tamari

Pohanku uvařte v zeleninovém vývaru, dle návodu na obale. Červenou rýži vařte v zeleninovém vývaru a slunečnicovém oleji doměkka.

Na másle zpěňte na kolečka nakrájený pórek, přidejte uvařenou pohanku, červenou rýži a rýžový krém, promíchejte a dochuťte Tamari omáčkou. Podávejte jako přílohu s masem nebo zeleninou.

 

Nakoupit suroviny

BIOLINIE slunečnicový olej lis.za studena BIO 0,5 l

BIOLINIE slunečnicový olej lis.za studena BIO 0,5 l

99 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Pohanka kroupa BIO 500 g

Pohanka kroupa BIO 500 g

53 Kč
Rýžový krém na vaření a pečení BIO 200 ml

Rýžový krém na vaření a pečení BIO 200 ml

42 Kč
Vybrat vše