Italská kapustičková polévka s dvouzrnkou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g Dvouzrnka
  • 4 lžíce Olivový olej
  • 1500 ml Zeleninový vývar Living Spoon
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pórek
  • 2 stroužky Česnek
  • 1 lžíce Tymián
  • 2 ks Mrkev
  • 1   Sůl
  • 1   Pepř
  • 20 ks Růžičková kapusta
  • 1 konzerva Sekaná rajčata loupaná

Dvouzrnku předem namočte. Cibuli nasekejte nadrobno a zpěňte na oleji. Přidejte na kolečka pokrájený pórek, na plátky nasekaný česnek a tymián. Vše řádně promíchejte a nechte ještě asi 5 minut restovat. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev, dvouzrnku a zalijte vývarem. Osolte a vařte asi 15 minut.

Nakonec přidejte rajčata a na půl rozkrojené kapustičky a vařte do změknutí asi dalších 20 minut.


Tip: Podávejte posypané strouhaným parmazánem.

Nakoupit suroviny

Česká dvouzrnka NAŠE BIOFARMA 500g

Česká dvouzrnka NAŠE BIOFARMA 500g

55 Kč
BIOLINIE extra panenský olivový olej BIO 0,5 l

BIOLINIE extra panenský olivový olej BIO 0,5 l

185 Kč
Zeleninový vývar Living Spoon BIO 560ml

Zeleninový vývar Living Spoon BIO 560ml

73 Kč
Tymián BIO 25g SONNENTOR

Tymián BIO 25g SONNENTOR

49 Kč
Pepř černý mletý BIO 35g

Pepř černý mletý BIO 35g

70 Kč
BIOLINIE KONZERVA rajčata sekaná BIO 400g

BIOLINIE KONZERVA rajčata sekaná BIO 400g

35 Kč
Vybrat vše