Italská kapustičková polévka s dvouzrnkou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 300 g Dvouzrnka
  • 4 lžíce Olivový olej
  • 1500 ml Zeleninový vývar Living Spoon
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Pórek
  • 2 stroužky Česnek
  • 1 lžíce Tymián
  • 2 ks Mrkev
  • 1   Sůl
  • 1   Pepř
  • 20 ks Růžičková kapusta
  • 1 konzerva Sekaná rajčata loupaná

Dvouzrnku předem namočte. Cibuli nasekejte nadrobno a zpěňte na oleji. Přidejte na kolečka pokrájený pórek, na plátky nasekaný česnek a tymián. Vše řádně promíchejte a nechte ještě asi 5 minut restovat. Přidejte na kolečka nakrájenou mrkev, dvouzrnku a zalijte vývarem. Osolte a vařte asi 15 minut.

Nakonec přidejte rajčata a na půl rozkrojené kapustičky a vařte do změknutí asi dalších 20 minut.


Tip: Podávejte posypané strouhaným parmazánem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

BIOLINIE KONZERVA rajčata sekaná sterilovaná BIO 400 g

BIOLINIE KONZERVA rajčata sekaná sterilovaná BIO 400 g

33 Kč
BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

185 Kč
Česká dvouzrnka NAŠE BIOFARMA 500 g

Česká dvouzrnka NAŠE BIOFARMA 500 g

55 Kč
Pepř černý mletý BIO 35 g

Pepř černý mletý BIO 35 g

55 Kč
Tymián BIO 25 g SONNENTOR

Tymián BIO 25 g SONNENTOR

49 Kč
Vybrat vše