Hraběnčiny řezy

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g mouka z červené pšenice celozrnná jemně mletá BIO PROBIO
  • 90 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 100 g máslo
  • 2 ks žloutek
  • 5 ks jablko
  • 2 ks bílky
  • 1 hrst rozinky BIO PROBIO
  • 1 hrst ořechy vlašské BIO PROBIO
  • skořice mletá BIO SONNENTOR

Z mouky, 50 g cukru, másla s žloutků zpracujte těsto, 1/3 dejte do lednice ztuhnout. Zbytek rozprostřete do formy, poklaďte nastrouhanými jablky, posypejte skořicí, ořechy a rozinkami.

Z bílků a 40 g cukru připravte sníh, kterým potřete jablka a 1/3 ztuhlého těsta z lednice nastrouhejte na sníh.

Pečte na 180 °C do růžova.

Nakoupit suroviny

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

Skořice Cejlon mletá 40 g BIO SONNENTOR

62 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Mouka z červené pšenice celozrnná jemně mletá 450 g BIO PROBIO

Mouka z červené pšenice celozrnná jemně mletá 450 g BIO PROBIO

38 Kč
Rozinky 200 g BIO PROBIO

Rozinky 200 g BIO PROBIO

61 Kč
Vybrat vše