Fazolové brownies

  • Typ receptu: Bezlepkové, Bezlaktózové, Veganské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 16 porcí

Ingredience

  • 150 g adzuki BIO PROBIO
  • 50 g olej kokosový panenský BIO BIOLINIE
  • 2 ks banán
  • 50 g kakao BIO PROBIO
  • 2 ks vejce
  • 50 g mouka pohanková hladká BIO PROBIO
  • 0,25 lžičky jedlá soda
  • 1 špetka sůl BIO BIOSAL

Fazole zalijte vodou a nechte přes noc nabobtnat. Druhý den vodu slijte, zalijte čerstvou vodou a vařte doměkka. Fazole sceďte a nechte okapat. Plech vyložte pečicím papírem. Troubu rozehřejte na 180 °C. Kokosový tuk nechte rozehřát. Banány rozmačkejte v misce vidličkou. Přidejte kakao, vejce a promíchejte. Přidejte zchladlý kokosový tuk, vejce, fazole a rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Mouku promíchejte se sodou a špetkou soli. Důkladně promíchejte s fazolovou směsí. Těsto přendejte na plech a rovnoměrně rozetřete do obdélníku cca 20x23. Vložte do trouby a pečte 30 – 35 minut.

Nakoupit suroviny

Mouka pohanková hladká BEZLEPKOVÁ 500 g BIO PROBIO

Mouka pohanková hladká BEZLEPKOVÁ 500 g BIO PROBIO

83 Kč
Kakao 150 g BIO PROBIO

Kakao 150 g BIO PROBIO

65 Kč
Olej kokosový panenský 240 g BIO BIOLINIE

Olej kokosový panenský 240 g BIO BIOLINIE

144 Kč
Adzuki 500 g BIO PROBIO

Adzuki 500 g BIO PROBIO

77 Kč
Vybrat vše