Dýňový bulgur s quinoou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Veganské, Vegetariánské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 2 porce

Ingredience

  • 80 g bulgur pšeničný BIO PROBIO
  • 60 g quinoa bílá BIO PROBIO
  • 300 g dýně Hokaido
  • olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • sůl BIO BIOSAL
  • pepř černý mletý BIO SONNENTOR
  • 50 g krém kokosový na vaření a pečení BIO ISOLA BIO
  • 0,5 lžičky kmín celý BIO SONNENTOR
  • chili mleté BIO SONNENTOR

Bulgur a quinou uvařte zvlášť.

Dýni nakrájejte na menší kusy a v míse promíchejte se lžící oleje, osolte a opepřete. Rozprostřete dýni na plech vyložený pečicím papírem a vložte do trouby vyhřáté na cca 170 °C. Pečte doměkka. Dýni s kokosovým mlékem, římským kmínem a trochou chilli rozmixujte najemno. Pyré smíchejte s bulgurem a quinoou.

Na talíři ozdobte například semínky, klíčky a jedlými květy.

Nakoupit suroviny

Kmín celý 60 g BIO SONNENTOR

Kmín celý 60 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Chilli mleté 40 g BIO SONNENTOR

Chilli mleté 40 g BIO SONNENTOR

70 Kč
Bulgur pšeničný 500 g BIO PROBIO

Bulgur pšeničný 500 g BIO PROBIO

48 Kč
Quinoa bílá 250 g BIO PROBIO

Quinoa bílá 250 g BIO PROBIO

63 Kč
Vybrat vše