Dýňové kernotto

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 45 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 250 g Špaldové kernotto
  • 1 kostka Bujón zeleninový
  • 3 lžíce Olej řepkový
  • 500 ml Voda
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Dýně Hokaido
  • 1 hrst Šalvěj
  • 1 plátek Máslo
  • 1 dle chuti Parmazán

Na oleji zpěňte cibulku, přidejte špaldové kernotto a 2 minuty restujte. Do směsi přilijte zeleninový vývar. Poté přidejte nasekanou šalvěj, na kostičky nakrájenou dýni a vařte
na mírném plameni cca 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké.

Na závěr přidejte plátek másla a dochuťte parmazánem.

Nakoupit suroviny

České špaldové kroupy (kernotto) NAŠE BIOFARMA 500 g

České špaldové kroupy (kernotto) NAŠE BIOFARMA 500 g

40 Kč
BIOLINIE bujón zeleninový BIO - kostky 6x0,5l

BIOLINIE bujón zeleninový BIO - kostky 6x0,5l

26 Kč
Olej řepkový CRUDOLIO BIO lisovaný za studena 500ml DOČASTNĚ NEDOSTUPNÉ

Olej řepkový CRUDOLIO BIO lisovaný za studena 500ml DOČASTNĚ NEDOSTUPNÉ

114 Kč
Vybrat vše