Dýňové kernotto

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 45 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 3 lžíce olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 250 g kroupy špaldové (kernotto) BIO PROBIO
  • 1 kostka bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 1 ks dýně Hokaido
  • 1 lžička šalvěj BIO SONNENTOR
  • 1 plátek máslo
  • dle chuti parmazán

Na oleji zpěňte cibuli, přidejte špaldové kroupy a 2 minuty restujte.

Do směsi přidejte 500 ml zeleninového vývaru, na kostičky nakrájenou dýni, hrst čerstvé nasekané šalvěje, nebo lžičku sušené. Vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké.

Na závěr přidejte plátek másla a dochuťte parmazánem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Čaj sypaný - Šalvěj 50 g BIO SONNENTOR

Čaj sypaný - Šalvěj 50 g BIO SONNENTOR

84 Kč
Kroupy špaldové (kernotto) 500 g BIO PROBIO

Kroupy špaldové (kernotto) 500 g BIO PROBIO

52 Kč
Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

42 Kč
Vybrat vše