Dýňové kernotto

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 45 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 3 lžíce olej slunečnicový na pečení a smažení BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 250 g kroupy špaldové (kernotto) BIO PROBIO
  • 1 kostka bujón zeleninový - kostky BIO PROBIO
  • 1 ks dýně Hokaido
  • 1 lžička šalvěj SONNENTOR
  • 1 plátek máslo
  • dle chuti parmazán

Na oleji zpěňte cibuli, přidejte špaldové kroupy a 2 minuty restujte.

Do směsi přidejte 500 ml zeleninového vývaru, na kostičky nakrájenou dýni, hrst čerstvé nasekané šalvěje, nebo lžičku sušené. Vařte na mírném ohni asi 30 minut, dokud nejsou špaldové kroupy i dýně měkké.

Na závěr přidejte plátek másla a dochuťte parmazánem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Čaj BIO - Šalvěj syp. 50 g

Čaj BIO - Šalvěj syp. 50 g

72 Kč
BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

BIOLINIE Olej slunečnicový na pečení a smažení BIO 0,75 l

152 Kč
Špaldové kroupy (kernotto) BIO PROBIO 500 g

Špaldové kroupy (kernotto) BIO PROBIO 500 g

38 Kč
Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

Bujón zeleninový - kostky 6 x 0,5 l 66 g BIO PROBIO

33 Kč
Vybrat vše