Čirokové čokoládové muffiny

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 100 g mouka čiroková hladká BIO PROBIO
  • 180 g mouka pšeničná bílá hladká BIO PROBIO
  • 100 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1 ks prášek kypřicí do pečiva BIO AMYLON
  • 100 g máslo
  • 2 ks vejce
  • 250 ml mléko
  • 3 lžíce kakao BIO PROBIO
  • 80 g čokokapky BIO PROBIO
  • 2 ks jablko

Postup:

Smícháme nejprve suché suroviny. Mezitím si rozehřejeme máslo. Máslo, mléko a vejce smícháme se suchými surovinami a důkladně promícháme do hladkého tekutého těsta. Přidáme nastrouhaná jablka.

Vyložíme si formy papírovými košíčky a lžící pomalu plníme. Uvedené množství vystačí přesně na 12 ks. Pečeme na 180°C asi 25 min.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka pšeničná hladká 1 kg BIO PROBIO

Mouka pšeničná hladká 1 kg BIO PROBIO

58 Kč
Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO PROBIO

Mouka čiroková hladká BEZLEPKOVÁ 450 g BIO PROBIO

55 Kč
Kakao 150 g BIO PROBIO

Kakao 150 g BIO PROBIO

65 Kč
Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

Prášek kypřicí do pečiva 12 g BIO AMYLON

8,20 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Kapky čokoládové 100 g BIO PROBIO

Kapky čokoládové 100 g BIO PROBIO

58 Kč
Vybrat vše