Čirokové čokoládové muffiny

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 100 g mouka čiroková hladká BIO PROBIO
  • 180 g mouka pšeničná bílá hladká BIO PROBIO
  • 100 g cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1 ks prášek kypřicí do pečiva AMYLON
  • 100 g máslo
  • 2 ks vejce
  • 250 ml mléko
  • 3 lžíce kakao BIO PROBIO
  • 80 g čokokapky BIO PROBIO
  • 2 ks Jablko

Postup:

Smícháme nejprve suché suroviny. Mezitím si rozehřejeme máslo. Máslo, mléko a vejce smícháme se suchými surovinami a důkladně promícháme do hladkého tekutého těsta. Přidáme nastrouhaná jablka.

Vyložíme si formy papírovými košíčky a lžící pomalu plníme. Uvedené množství vystačí přesně na 12 ks. Pečeme na 180°C asi 25 min.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Kakao BIO  PROBIO 150 g

Kakao BIO PROBIO 150 g

49 Kč
Mouka pšeničná hladká 1 kg BIO PROBIO

Mouka pšeničná hladká 1 kg BIO PROBIO

40 Kč
Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

Kypřící prášek do pečiva AMYLON BIO 12 g

6 Kč
Mouka čiroková hladká 450 g BIO BEZLEPKOVÁ PROBIO

Mouka čiroková hladká 450 g BIO BEZLEPKOVÁ PROBIO

50 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

47 Kč
Čokokapky BIO 100 g PROBIO

Čokokapky BIO 100 g PROBIO

46 Kč
Vybrat vše