Bezlepkový chléb z domácí pekárny

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 200 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 490 g směs bezlepková na pečení BIO PROBIO
  • 1 lžička cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 2 lžíce olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 7 g sušené droždí
  • 360 ml voda
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička sůl jemná BIO BIOSAL

Do pekárny nalijte vodu, olej, bílek, přidejte sůl, bezlepkovou směs, sušené droždí a cukr. Zvolte program RYCHLÝ, SPRINT, nebo GLUTEN FREE.

Po upečení nechte chléb vychladnout na mřížce.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

60 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Vybrat vše