Bezlepkový chléb z domácí pekárny

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 200 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 490 g Bezlepková směs na pečení Bioharmonie
  • 1 lžička cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 2 lžíce olej olivový extra panenský BIOLINIE
  • 7 g Sušené droždí
  • 360 ml voda
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička Sůl Biosal

Do pekárny nalijte vodu, olej, bílek, přidejte sůl, bezlepkovou směs, sušené droždí a cukr. Zvolte program RYCHLÝ, SPRINT, nebo GLUTEN FREE.

Po upečení nechte chléb vychladnout na mřížce.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

148 Kč
Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

Třtinový cukr přírodní BIO PROBIO 500 g

47 Kč
Vybrat vše