Bezlepkové linecké cukroví

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g směs bezlepková na pečení BIO PROBIO
  • 50 g cukr moučkový BIO PROBIO
  • 100 g máslo
  • 1 ks vejce
  • 1 ks citronová kůra
  • 1 špetka sůl jemná BIO BIOSAL
  • 1 ks džem jahodový BIO ZWERGENWIESE

Do mísy prosejte bezlepkovou směs a moučkový cukr. Přidejte máslo, vejce, sůl a citrónovou kůru. Vše promíchejte a zpracujte v hladké těsto. To dejte do lednice minimálně na 1 hodinu (nejlépe na 8 hodin) odpočinout.

Těsto znovu propracujte, vyválejte tenký plát a z něj vykrájejte tvary dle libosti. Ty přeneste na plech vyložený pečicím papírem a pečte na 160 °C 7-8 minut.

Vychladlé cukroví slepte jahodovým džemem a posypte moučkovým cukrem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

60 Kč
Džem jahodový 225 g BIO ZWERGENWIESE

Džem jahodový 225 g BIO ZWERGENWIESE

104 Kč
Cukr moučkový třtinový 400 g BIO PROBIO

Cukr moučkový třtinový 400 g BIO PROBIO

63 Kč
Vybrat vše