Bezlepkové linecké cukroví

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 200 g Bezlepková směs na pečení Bioharmonie
  • 50 g Cukr třtinový moučkový
  • 100 g máslo
  • 1 ks vejce
  • 1 ks citronová kůra
  • 1 špetka Sůl Biosal
  • 1 ks džem jahodový ZWERGENWIESE

Do mísy prosejte bezlepkovou směs a moučkový cukr. Přidejte máslo, vejce, sůl a citrónovou kůru. Vše promíchejte a zpracujte v hladké těsto. To dejte do lednice minimálně na 1 hodinu (nejlépe na 8 hodin) odpočinout.

Těsto znovu propracujte, vyválejte tenký plát a z něj vykrájejte tvary dle libosti. Ty přeneste na plech vyložený pečicím papírem a pečte na 160 °C 7-8 minut.

Vychladlé cukroví slepte jahodovým džemem a posypte moučkovým cukrem.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Džem jahodový EXCLUSIVE BIO 225 g

Džem jahodový EXCLUSIVE BIO 225 g

94 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Vybrat vše