Bezlepková pizza

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 60 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 170 g směs bezlepková na pečení BIO PROBIO
  • 20 ml olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 1,2 lžičky cukr třtinový přírodní BIO PROBIO
  • 1,2 lžičky sůl jemná BIO BIOSAL
  • 10 g droždí
  • 90 ml voda
  • 1 ks vejce

Droždí a cukr rozmíchejte ve vlažné vodě a vlijte do bezlepkové směsi. Přidejte vejce, sůl a vypracujte těsto. Dle potřeby těsto podsypte bezlepkovou směsí a nechte na teplém místě kynout 40 minut.

Z hotového těsta vyválejte plát, ten přemístěte na plech nebo do kulaté formy na pizzu. Pizzu ochuťte dle vlastní fantazie, například rajčatovou passatou Biolinie s česnekem, solí a bylinkami, čerstvou zeleninou nebo sýrem. Pečte na 180 °C 15-20 minut.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

Směs bezlepková na pečení 500 g BIO PROBIO

60 Kč
Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

Cukr třtinový přírodní 500 g BIO PROBIO

38 Kč
Vybrat vše