Datum: 19. 9. 2018
Pojďte se s námi potkat 5.- 6. října na Pražském biojarmarku v Národním zemědělském muzeu v Praze
V pátek večer pro vás chystáme kurz vaření v rámci Noci vědců. V gastrostudiu Národního zemědělského muzea budeme znovuobjevovat zapomenuté plodiny - špaldu, pohanku, jednozrnku, dvouzrnku či červenou pšenici, které naši předci hojně pěstovali. Z našich polí i jídelníčků téměř vymizely, což je velká škoda, protože jejich výživové i chuťové vlastnosti jsou v porovnání s klasickou pšenicí mnohonásobně pestřejší. Kurzem vás bude provázet David Wisniowski - člen a gastronomický poradce gastro týmu Bidfood ČR a člen Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Více informací ke kurzu naleznete zde
V sobotu nás najdete na stánku s našimi biopotravinami. Máme pro vás nachystáno to nejlepší z našeho "repertoáru", ochutnáte tradiční česká krupota, předáme vám naše oblíbené recety a tipy na vaření z biopotravin. Pro zájemce bude pokračovat kurz vaření z biopotravin s kuchařem Davidem Wisniowskim. Máte-li zájem, nezapomeňte se na kurz včas přihlásit. Veškeré informace naleznete zde
Pražský biojarmark
Termín: 5.-6. října 2018
Místo: Národní zemědělské muzeum Praha
Kostelní 44
170 00 Praha 7
Více informací: http://biojarmark.info/