Osmá řada pořadu Herbář

Datum: 4. 11. 2020

Zpět

Kateřina Winterová provede diváky osmé řady pořadu Herbář domovem – naší přírodou, živou zahradou a moderními i tradičními recepty

Oblíbený pořad o přírodě, jídle a kvalitních surovinách, který uvádí Kateřina Winterová, se 18. října 2020 vrátil na obrazovky České televize. Pořad nás pak bude provázet po celých deset podzimních týdnů až do Vánoc. Minulý rok jsme se s Kateřinou vypravili do Indie, abychom zjistili, jak roste exotické koření. Tento rok se ale opět vracíme domů, prozkoumáme naši krásnou přírodu, louky, luhy a háje.

Navštívíme české pěstitele, chovatele a výrobce kvalitních potravin. Vrátíme se na tradiční venkovskou zahrádku, kde se zblízka podíváme nejen ke kořenům starých odrůd zeleniny, ale i na květinové záhonky našich babiček. Zde nás také budou provázet zvířecí společníci, obyvatelé zahrady z živočišné říše. A pro toto všechno nese letošní série podtitul Ze zahrady přímo na talíř.

Kateřina přinese vlastnoručně vypěstovanou zeleninu z pole do kuchyně, kde s ní bude kouzlit. Ona i její hosté, Markéta Pavleje a Juliana Fischerová, pro vás připraví tradiční i moderní recepty v hrnci na plotně i na pekáči v troubě.

Těšte se na krásné záběry, inspirativní recepty, zajímavé rozhovory a reportáže. Jsme moc rádi, že můžeme být opět u toho.

Protože svět už zase potřebuje něco zdravého, něco krásného a něco dobrého....

Herbář můžete sledovat každou neděli na ČT1, od 17,55 nebo v archivu České televize Herbář

Fotogalerie