Představujeme novou řadu biopotravin PROBIO

Datum: 7. 7. 2020

Zpět

Na talíři, na zahradě i na polích bez chemie!!

Ekologické zemědělství bez používání chemické podpory je velká výzva plná otázek a hledání odpovědí. Stále se učíme tvořit v souladu s přírodou, v rytmu Země.

Tam, kde zastánce chemie sype granulky umělého hnojiva a stříka účinné chemické preparáty, tam je přírodně smýšlející pěstitel postaven před mnoho různých možností a variant, jak své rostliny podpořit a ochránit. Možná je to na první pohled složitější, vyžaduje to více přemýšlení a sbírání zkušeností, ale o to je to radostnější, smysluplnější..

A tak pro vás máme výzvu, pojďte do toho s námi, pro tu radost a smysluplnost a určitě pro zdraví…. My na polích ekologické farmy ve Velkých Hostěrádkách, naši pěstitelé na svých ekofarmách a vy na svých záhonech, v truhlících a v květnících či jen tak v obyčejném každodenním životě. Pojďme společně zažívat, že to jde jinak, než jak kolem sebe běžně vidíme, že to jde ohleduplně, šetrně a odpovědně. A my vás ujišťujeme, že to funguje.

Rozhodli jsme se proto, že naše nová řada biopotravin ponese nejen svůj obsah v podobě směsi na chutné, snadné a zdravé jídlo, ale i vzkaz jak ještě více přizvat přírodu, její krásy a dary do svého života, jak poznávat léčivé bylinky, zvát si na zahradu včelky a čmeláky, učit se využívat přírodní hnojiva, nebojovat s pleveli, ale radši si je dát do salátu, jak si udržet v půdě život či jaké poklady nám dávají meze, les a louky….. A tak objevujme společně .. skoro se nám chce napsat „Zázraky přírody“, zábavné, nové, inspirující,…

Věříme, že vás naše nové biopotraviny nadchnou a pustíte se do tohoto dobrodružství s námi!

Sledujte naše pravidelné příspěvky na blogu, FB a IG. Nové krabičky najdete na našem e-shopu a v prodejnách zdravé výživy a biopotravin po celé České republice.

Budeme moc rádi za vaše reakce, za sdílení vašich zkušeností a názorů.

Pojďme společně přispět ke zdravějšímu čistšímu světu!

Tým PROBIO

Fotogalerie