Kniha - Kuchařka "Víme, co jíme", Lenka Žák

Tato publikace chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamát a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů.

393 Kč 357,28 Kč bez DPH

Skladem: >5

Předpokládané datum expedice: 19. 12. 2018

Číslo výrobku:
403110


Produkty pocházejí z ekologického zemědělství