291 Kč
Předpokládané datum expedice: ještě dnes
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).
Využití v kuchyni:
Cizrna chutná po oříšcích, po uvaření má krásně máslovou strukturu
a poslouží vám k přípravě široké škály rozmanitých jídel. Uvařená cizrna
je výborná v polévkách v salátech, rychlých pánvích, zapačených
pokrmech apod. Rozmixováním uvařené cizrny vznikne základ na pomazánky
(hummus), omáčky, karbenátky (falafel) a krémové polévky.
Po rozmixování vznikne skvělá hmota na pomazánky, omáčky a krémové polévky.
PRODUKTY POCHÁZEJÍCÍ Z EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ MAJÍ NA OBALE VÝŠE UVEDENÁ LOGA