Zelňačka se rýžovým krémem

  • Typ receptu: Veganské, Vegetariánské, Bezlaktózové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 300 g Červené zelí
  • 1 ks Cibule
  • 100 g Celer
  • 2 ks Bobkový list
  • Nové koření mleté
  • Kmín
  • 1 ks Bujón zeleninový
  • 200 ml Rýžový KRÉM na vaření a pečení
  • Citronová šťáva
  • Bylinky

Postup:
Cibulku nakrájejte na jemno a zpěňte na oleji. Červené zelí a celer nakrájejte na jemné pružky a osmahněte na cibulce. Lehce podušené zelí zalijte vodou, přidejte kmín, nové koření, 2 bobkové listy, bazalkový bujón a vařte cca 20 minut.

Nakonec přidejte sojový krém, nechte projít varem a dochuťte bylinkami a citronovou šťávou.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Kmín mletý BIO 60g

Kmín mletý BIO 60g

49 Kč
BIOLINIE bujón zeleninový BIO - kostky 6x0,5l

BIOLINIE bujón zeleninový BIO - kostky 6x0,5l

33 Kč
Rýžový KRÉM na vaření a pečení BIO 200ml

Rýžový KRÉM na vaření a pečení BIO 200ml

42 Kč
Vybrat vše