Zeleninový salát s čočkou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 20 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • Sezónní zelenina (cuketa, lilek, mrkev, brokolice, celer, květák, cibule)
  • Červené zelí
  • Ledový salát
  • Český dýňový olej
  • Bylinky
  • Vinný ocet kvasný
  • Mungo na klíčení
  • Čočka na klíčení

Umyjte a nakrájejte zeleninu. Důkladně promíchejte, osolte a dochuťte dýňovým olejem, vinným octem a bylinkami.

Nakonec posypte klíčky. Nechte chvíli odležet a podávejte.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250 ml

Bio vinný ocet kvasný Abrlovi BIO 250 ml

60 Kč
Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

294 Kč
Čočka na klíčení PROBIO BIO 100 g

Čočka na klíčení PROBIO BIO 100 g

28 Kč
Mungo na klíčení PROBIO BIO 100 g

Mungo na klíčení PROBIO BIO 100 g

36 Kč
Vybrat vše