Ořechovo-mrkvový RAW cake

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 40 g Kokos strouhaný BIOHARMONIE
  • 140 g Rozinky
  • 6 lžic Agávový sirup
  • 1 lžička Perníkové koření BIO 40g
  • 1 lžička Skořice mletá SONNENTOR
  • 250 g Vlašský ořech
  • 100 g Kešu ořechy celé
  • 3 lžíce Citronová šťáva
  • 4 lžíce Voda

Kešu ořechy namočte minimálně na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Rozinky namočte alespoň na 1 hodinu.

Oloupanou mrkev nahrubo rozmixujte, přidejte zbývající suroviny na korpus a opět nahrubo rozmixujte. Dortovou formu o průměru 24 cm vyložte pečicím papírem. Směs rovnoměrně rozprostřete na dno formy a důkladně stlačte. Korpus dejte vychladit do lednice.

Na polevu smíchejte všechny ingredience k tomu určené, rozmixujte dohladka a vzniklý krém rozetřete na korpus. Na závěr ozdobte dort půlkami vlašských ořechů nebo čerstvým ovocem a dejte na 2 hodiny chladit do lednice.

Nakoupit suroviny

Perníkové koření BIO 40 g

Perníkové koření BIO 40 g

55 Kč
Skořice mletá BIO 40 g

Skořice mletá BIO 40 g

55 Kč
Vybrat vše