Ječná placka s gomasio

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 2 hrnky Ječná mouka celozrnná jemně mletá
  • 1,2 hrnku Mléko
  • 1,4 hrnku Olivový olej
  • 2 ks Vejce
  • 100 g Sýr
  • 1 lžička Jedlá soda
  • Mořská sůl
  • 1 lžička Nori vločky

Postup:
Všechny ingredience smícháme, vylijeme na plech na pečící papír a pečeme cca 20 minut v troubě na 170°C.
Placka je výborná k zakusování k salátu nebo zeleninovým pokrmům.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

BIOLINIE Olej olivový BIO extra panenský BIO 0,5 l

185 Kč
Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO 500 g

Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIO 500 g

25 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Vybrat vše