Ječná placka s gomasio

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 2 hrnky Ječná mouka celozrnná jemně mletá
  • 1,2 hrnku Mléko
  • 1,4 hrnku Olivový olej
  • 2 ks Vejce
  • 100 g Sýr
  • 1 lžička Jedlá soda
  • Mořská sůl
  • 1 lžička Nori vločky

Postup:
Všechny ingredience smícháme, vylijeme na plech na pečící papír a pečeme cca 20 minut v troubě na 170°C.
Placka je výborná k zakusování k salátu nebo zeleninovým pokrmům.

Nakoupit suroviny

Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIOHARMONIE 500g

Ječná mouka celozrnná jemně mletá BIOHARMONIE 500g

25 Kč
BIOLINIE extra panenský olivový olej BIO 0,5 l

BIOLINIE extra panenský olivový olej BIO 0,5 l

185 Kč
Bika – jedlá soda (dóza 1 kg) TIERRA VERDE

Bika – jedlá soda (dóza 1 kg) TIERRA VERDE

104 Kč
Mořská sůl jemná 1kg

Mořská sůl jemná 1kg

30 Kč
Vybrat vše