Ječná placka s gomasio

  • Typ receptu: Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 2 hrnky mouka ječná celozrnná jemně mletá BIO PROBIO
  • 1,2 hrnku mléko
  • 1,4 hrnku olej olivový extra panenský BIO BIOLINIE
  • 2 ks vejce
  • 100 g sýr
  • 1 lžička jedlá soda
  • sůl mořská jemná BIO BIOSAL
  • 1 lžička nori vločky

Postup:
Všechny ingredience smícháme, vylijeme na plech na pečící papír a pečeme cca 20 minut v troubě na 170°C.
Placka je výborná k zakusování k salátu nebo zeleninovým pokrmům.

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Mouka ječná celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

Mouka ječná celozrnná jemně mletá 1 kg BIO PROBIO

70 Kč
Vybrat vše