Dýňové pesto s medvědím česnekem

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 20 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 100 ml dýňový olej
  • 50 g semínka dýňová BIO PROBIO
  • 20 g parmazán
  • 4 stroužky česnek
  • 120 g česnek medvědí BIO SONNENTOR
  • sůl mořská jemná BIO BIOSAL

Špagety uvařte ve velkém množství vody. Mezitím si připravte pesto. Lístky medvědího česneku omyjte a natrhejte na menší kusy. Rozmixujte s dalšími surovinami a dochuťte solí. Podávejte smíchané s uvařenými špagetami, posypané praženými dýňovými semínky a parmazánem. Dozdobit můžete lístky bazalky.

 

Náš tip: Použít můžete i další divoké byliny např. pampelišky.

Nakoupit suroviny

Česnek medvědí 18 g BIO SONNENTOR

Česnek medvědí 18 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Semínka dýňová 100 g BIO PROBIO

Semínka dýňová 100 g BIO PROBIO

48 Kč
Vybrat vše