Dýňové pesto s medvědím česnekem

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 20 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 100 ml Český dýňový olej
  • 50 g Dýňová semena
  • 20 g Parmazán
  • 4 stroužky Česnek
  • 120 g Česnek medvědí
  • Mořská sůl

Špagety uvařte ve velkém množství vody. Mezitím si připravte pesto. Lístky medvědího česneku omyjte a natrhejte na menší kusy. Rozmixujte s dalšími surovinami a dochuťte solí. Podávejte smíchané s uvařenými špagetami, posypané praženými dýňovými semínky a parmazánem. Dozdobit můžete lístky bazalky.

 

Náš tip: Použít můžete i další divoké byliny např. pampelišky.

Nakoupit suroviny

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180ml

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180ml

294 Kč
Dýňová semena  BIO - 100g BEZLEPEK

Dýňová semena BIO - 100g BEZLEPEK

33 Kč
Mořská sůl jemná 1kg

Mořská sůl jemná 1kg

30 Kč
Vybrat vše