Dýňové pesto s medvědím česnekem

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 20 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 100 ml Český dýňový olej
  • 50 g Dýňová semena
  • 20 g Parmazán
  • 4 stroužky Česnek
  • 120 g Česnek medvědí
  • Mořská sůl

Špagety uvařte ve velkém množství vody. Mezitím si připravte pesto. Lístky medvědího česneku omyjte a natrhejte na menší kusy. Rozmixujte s dalšími surovinami a dochuťte solí. Podávejte smíchané s uvařenými špagetami, posypané praženými dýňovými semínky a parmazánem. Dozdobit můžete lístky bazalky.

 

Náš tip: Použít můžete i další divoké byliny např. pampelišky.

Nakoupit suroviny

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml

294 Kč
Dýňová semena BEZLEPEK BIO 100 g

Dýňová semena BEZLEPEK BIO 100 g

33 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Vybrat vše