Dýňové pesto s medvědím česnekem

  • Typ receptu: Bezlepkové, Vegetariánské
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 20 min.
  • Množství: 4 porce

Ingredience

  • 100 ml Český dýňový olej
  • 50 g Dýňová semena
  • 20 g Parmazán
  • 4 stroužky Česnek
  • 120 g Česnek medvědí
  • Mořská sůl

Špagety uvařte ve velkém množství vody. Mezitím si připravte pesto. Lístky medvědího česneku omyjte a natrhejte na menší kusy. Rozmixujte s dalšími surovinami a dochuťte solí. Podávejte smíchané s uvařenými špagetami, posypané praženými dýňovými semínky a parmazánem. Dozdobit můžete lístky bazalky.

 

Náš tip: Použít můžete i další divoké byliny např. pampelišky.

Nakoupit suroviny

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml - DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Český dýňový olej NAŠE BIOFARMA lisovaný za studena BIO 180 ml - DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

294 Kč
Mořská sůl jemná 1 kg

Mořská sůl jemná 1 kg

30 Kč
Vybrat vše