Zapečené těstoviny se zelím

  • Typ receptu:
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 50 min.
  • Množství: 1 porce

Ingredience

  • 400 g fusilli pšeničné BIO BIOLINIE
  • 300 g zelí kysané BIO PROBIO
  • 200 g uzené tofu
  • olej slunečnicový na pečení a smažení BIO BIOLINIE
  • 1 ks cibule
  • 200 ml nápoj rýžový přírodní BIO ILSOLA BIO
  • 2 ks vejce
  • celozrnná strouhanka
  • sůl mořská jemná BIO BIOSAL
  • pepř černý mletý BIO SONNENTOR

Postup:
Na oleji orestujeme uzené maso nebo Tofu nakrájené na kostičky a najemno nakrájenou cibulku. Smícháme společně s uvařenými těstovinami a pokrájeným kyselým zelím. Směs dáme do pekáčku, přelijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali vejce, kmín, pepř a sůl.

Pečeme v předehřáté troubě při 180-200°C asi 30-45 minut.

FOTO: Jonathan Pielmayer

 

Přihlaste se k odběru newsletteru

Nakoupit suroviny

Fusilli pšeničné bílé 500 g BIO BIOLINIE

Fusilli pšeničné bílé 500 g BIO BIOLINIE

58 Kč
Zelí kysané 750 g BIO PROBIO

Zelí kysané 750 g BIO PROBIO

90 Kč
Vybrat vše