Pohankové rizoto s červenou řepou

  • Typ receptu: Bezlaktózové, Bezlepkové, Veganské, Vegetariánské
  • Náročnost: Středně obtížný
  • Čas přípravy: 90 min.
  • Množství: 2 porce

Ingredience

  • 150 g Pohanka kroupa BIO PROBIO
  • sůl BIO BIOSAL
  • 2 bulvy červená řepa
  • 50 g krém kokosový na vaření a pečení BIO ISOLA BIO
  • směs semínek
  • bylinky

Červenou řepu omyjte, osušte papírovou utěrkou a několikrát obalte v alobalu. Přendejte na plech a vložte do trouby předehřáté na 200 °C. Pečte asi 45 – 50 minut, dokud řepa nezměkne. Chcete-li ušetřit čas, použijte předvařenou řepu. Pohanku uvařte v osolené vodě doměkka. Řepu nechte zchladnout. Poté ji oloupejte. Nakrájejte řepu na menší kusy a vložte do mixéru. Přidejte špetku soli, kokosovou smetanu, římský kmín a rozmixujte. Promíchejte pohanku s rozmixovanou řepou a servírujte. Na talíři posypete semínky a najemno nakrájenými bylinkami.

Nakoupit suroviny

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

Pohanka kroupa 500 g BIO PROBIO

73 Kč
Vybrat vše