Mrkvová polévka s kokosovým krémem

  • Typ receptu: Veganské, Bezlepkové
  • Náročnost: Snadný
  • Čas přípravy: 30 min.
  • Množství: 2 porce

Ingredience

  • 1 ks cibule
  • olej kokosový panenský BIO BIOLINIE
  • 300 g mrkev
  • 0,5 lžičky kmín BIO SONNENTOR
  • 350 ml zeleninový vývar Living Spoon
  • 3 lžíce krém kokosový na vaření a pečení BIO ISOLA BIO
  • směs semínek

Cibuli nakrájejte najemno. V hrnci rozehřejte kokosový olej a cibulku opékejte dozlatova.

Mrkev nakrájejte na drobné kostičky a přidejte do hrnce. Za občasného míchání opékejte při mírnější teplotě asi 5 -7 minut.

Přisypte římský kmín a čtvrt minuty promíchávejte. Zalijte vývarem, osolte a vařte pod poklicí, dokud mrkev nezměkne.

Kdo chce, může přidat trochu chilli papričky.

Přidejte kokosovou smetanu a rozmixujte dohladka. Ozdobte dle chuti směsí semínek.

Nakoupit suroviny

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

Kmín mletý 60 g BIO SONNENTOR

57 Kč
Olej kokosový panenský 240 g BIO BIOLINIE

Olej kokosový panenský 240 g BIO BIOLINIE

144 Kč
Vybrat vše